Soin Velours – Samettinen iho

Soin Velours, samettinen iho, on hyvin kuvaava nimi tälle Yon-Kan ihanalle vartalohoidolle.

Vaikka kasvojaan hoitaisi hyvinkin säntillisesti, saattaa vartalon iho jäädä vähemmälle huomiolle ja siten kaivata hieman freesausta talven jälkeen. Vartalohoito kauneushoitolassa on hyvä startti ennen säännöllisemmän kotihoidon aloittamista, sillä hoitolassa kuorinta tulee tehtyä perusteellisemmin ja kosteuttavat öljyt ja voiteet imeytettyä tehokkaammin kuin kotona. Ja mikä parasta, sinun tarvitsee vain rentoutua ja nauttia lämmitetyssä hoitopedissä pyyhkeiden alla, samalla kun vartalon iho hoidetaan kauniiksi.

Monelle teistä jo entuudestaan kasvohoitojen kautta tutulla, raikkaan sitruksisella, rakeettomalla ja hellävaraisella, mutta ah niin kirkastavalla gommage-kuorinalla käsitellään Soin Velours-hoidossa koko vartalo varpaista dekolteelle saakka. Kuorintaa tehostetaan ja  ihon kimmoisuutta aktivoidaan Yon-Kan viiden keskeisimmän eteerisen öljyn muodostamalla tehotiivisteellä, joka levitetään iholle lämmitetyin luffakintain. Kuorinnan jälkeen luvassa on ehkäpä hoidon paras osuus, nimittäin ihanan rentouttava hieronta, jonka avulla ihoa ravitseva vartaloöljy saadaan imeytettyä ihoon. Hoidon jälkeen iho on pitkäkestoisen kosteutettu, sileä ja pehmeä. Ihanaa ja samettista tunnetta iholla on helppo ylläpitää vartalon kotihoitotuotteilla, kuorinnalla ja kosteusvoiteilla. Kokeile ja ihastu!

<3 Sara