Esittelyssä Warpaint

Koko viime kevään ja kesän siitä kohistiin blogeissa. Tuosta hiilenmustasta ihmejauheesta, joka poistaisi hampaista värjäymät hellävaraisesti, sataprosenttisesti luonnollisten raaka-aineiden voimin. Olin skeptinen, mutta lokakuun kauneusmessuilla päätin antaa kiinnostavalle tuotteelle mahdollisuuden ja ostin yhden purkin testiin.

Hieman kyllä nauratti kun katselin hampaita harjaillessani itseäni peilistä ja vastaan tuijotti hetkellisesti musta hammasrivistö. Pian myös havahduin siihen, että suu on tosiaan paras pitää harjatessa kiinni, kuten ohjeissa neuvottiin. Ensimmäisellä käyttökerralla en vielä huomannut mainittavaa vaalentumista, mutta hampaat tuntuivat kyllä ihanan puhtailta ja liukkailta Warpaintilla harjauksen jälkeen. Viikon käytön jälkeen (harjasin Warpaintilla vain iltaisin) aloin huomata selkeän eron myös hampaiden vaaleudessa. Nyt kuukauden käytön jälkeen voisin sanoa, että viimeisetkin värjäymät ovat poissa ja hampaat ihanan raikkaan vaaleat. Oma lähtötilanteeni oli jo melko vaalea, mutta kahvin ja punaviinin ystävänä varsinkin kulmahampaissa näkyi hieman värjäytymää. Nyt ne ovat poissa ja hymy näyttää ihanan raikkaalta myös lämpimämpien huulipunasävyjen kanssa. Uskon että ero on vielä huomattavampi jos lähtötilanteessa värjäytymiä on enemmänkin.

Warpaintin teho perustuu viiteen puhdistavaan ainesosaan, bentoniittisaveen, kookokseen, appelsiininkuoreen, piparminttuun ja sitruunamyrttiin, jotka imevät itseensä värjäytymiä, hoitavat hampaita ja raikastavat suun. Jauhe on erittäin hienojakoista, joten vaikutus ei perustu siihen, että se hioisi tai hankaisia hampaan pintaa, kuten monet perinteisemmät kotikäyttöön tarkoitetut vaalentajat tekevät. Tästä syystä Warpaint onkin hyvin hellävarainen eikä kuluta tai vahingoita hammaskiillettä.

Käytä Warpaintia aamuin ja/tai illoin. Kasta kostea hammasharja jauheeseen ja harjaa hampaita kevyin pyörivin liikkein pari minuuttia. Voit tehostaa vaikutusta jättämällä aineen vaikuttamaan muutaman ekstraminuutin ajaksi. Huuhtele ja purskuttele hampaat puhtaiksi.

Yhdestä reilun kokoisesta Warpaint purnukasta riittää huimat n. 150 käyttökertaa ja tuotteen hinta on 37,00.